Rookmelder

Rookmelder en lamp in een

Veilig, veiliger: een rookmelder en lamp in één!

Een veilig thuis, dat willen we allemaal. Hoe zit het met uw huis? Heeft u al een rookmelder in huis? Zo’n melder redt levens en daarom is het vanaf 1 juli 2022 in elk huis in Nederland verplicht om op elke verdieping een rookmelder te hebben. Daarom hebben wij de PulseLed ontworpen: een rookmelder, lichtbron en noodverlichting in één. Breekt er brand uit? Dan gaat de rookmelder af en bij stroomuitval gaat de noodverlichting aan, ook in geval van brand. Oftewel: altijd licht in de duisternis. Met de PulseLed kunt u meerdere rookmelders op verschillende verdiepingen met elkaar koppelen, want veiligheid staat natuurlijk altijd voorop!

Duurzaam
De PulseLed bestaat uit duurzame ledverlichting, waarmee u tot 80% meer energie bespaart in vergelijking met traditionele verlichting. Dankzij de aanwezigheidsmelder gaat de PulseLed uit of op schemerstand als er niemand in de buurt is. Oftewel u hoeft uw gezin niet meer aan te spreken op de lampen die onnodig aanstaan. Duurzaam én besparend.

Makkelijk te installeren
De PulseLed is makkelijk (zelf) te installeren op een bestaande lichtaansluiting. Geen kabeltjes, geen ingewikkelde uitbreidingen en geen extra leidingwerk. Het is in elke woning toepasbaar en de PulseLed voldoet aan alle eisen van het Bouwbesluit. Hij is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kleuren. De standaard PulseLed heeft 12 led’s van 1 watt per stuk en lichtstroom van 85 lumen, een aluminium behuizing en een aansluiting van 230 volt. U kunt ervoor kiezen om een standaard PulseLed te kiezen met daarbij:
– Een af- en aanwezigheidssensor
– Af- en aanwezigheidsinstelling in 10 stappen dimbaar
– Variabele tijdinstelling voor overgang van af- en aanwezigheid
– Sensor voor dagverlichting
– Noodverlichting 2×8,4 volt accu’s

Of een PulseLed met bovenstaande functies en daarbij:
– Rookmelder (koppelbaar met maximaal 12 rookmelders)
– Tweetonige sirene van 100 decibel
– Flitslicht

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in de rookmelder neem dan contact op.